Beemster van 't mes

Homemade Kaasfondue

BEREIDINGSWIJZE

Wrijf met de knoflook de fonduepan in. Rasp de Beemster van ‘t mes Belegen en de Boer’n Trots Bospaddenstoel. Breng de wijn aan de kook in de pan en zet het vuur laag. Voeg de geraspte kaas toe en laat de kaas al roerende langzaam smelten (ongeveer 5 minuten). Roer de maïzena en een snufje nootmuskaat er door en laat het nog 2 minuten sudderen, de fondue mag niet koken.

Zet bakjes met diverse groentes en klaargemaakt vlees en brood op tafel en dippen maar!

Eet smakelijk!

4 personen

30 minuten



Naar overzicht

INGREDIËNTEN

400 gram Beemster van 't mes Belegen
200 gram Boer'n Trots Bospaddenstoel
  Half teentje knoflook
250 ml Droge witte wijn
1,5 el  Maïzena
  Snufje nootmuskaat