Beemster van 't mes

Ciabatta gegrilde groenten

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier. 

Was alle groenten en snijd ze in gelijke stukken. Duw de knoflookteentjes plat met een mes, op het aanrecht. Zo geven ze meer smaak. Leg de groenten met knoflook op de bakplaat. Sprenkel olijfolie erover en roer door elkaar. Voeg naar smaak, peper en zout toe. 

Rooster de groenten ca. 35 minuten in de voorverwarmde oven. Meng ondertussen de olijfolie extra vierge met de balsamica anzijn en breng op smaak met zout en peper. Haal de groenten uit de oven en besprenkel met de dressing. Een gezonde lunch!

Eet smakelijk!

1 persoon

20 minuten



Naar overzicht

INGREDIËNTEN

100 gram Beemster van 't mes Graskaas in plakjes
1 Ciabatta brood
1/2 Courgette
1/2 Aubergine
1/2 Paprika
1 Sjalotje
1 Teentje knoflook
3 el Olijfolie
3 el Olijfolie extra vierge
1 el Balsamico azijn
  Zout en peper