Beemster van 't mes

Club Tosti

BEREIDINGSWIJZE

Een club tosti, drie lagen tosti voor de grote trek. Perfect als avondeten. Het is geen verplicht onderdeel, maar wel erg lekker; een portie frietjes bij de club tosti. Begin dan met het klaarmaken van de frietjes, zoals aangegeven op de verpakking. 

Daarna kan je beginnen met het maken van de tosti. Smeer de mango chutney op één kant van de broodjes, één broodje aan twee kanten. Leg op de chutney het plakje kipfilet en daarop drie plakjes Beemster van ’t mes Komijnekaas. Knip de koriander fijn en strooi de helft over de kaas. Leg het sneetje met de chutney aan beide kanten er boven op.

Doe de rest van de kipfilet, kaas en koriander op de tweede boterham en leg het laatste sneetje er boven op met de chutney naar beneden. Leg de club tosti in de oven en rooster 10 minuten op 180 graden, tot het brood goudbruin is en de kaas gesmolten. Wanneer je ovenfriet gebruikt, kan de oven ook op een hetere stand, zodat de friet en tosti samen gebakken kunnen worden. Verkort dan de baktijd met enkele minuten. Serveer de tosti doormidden gesneden, steek er een prikker in en serveer met de friet.

Eet smakelijk!

1 persoon

20 minutenNaar overzicht

INGREDIËNTEN

3 Sneetjes maïsbrood
  Plakjes Beemster van 't mes Komijnekaas Jong
  Plakjes kipfilet
3 el  Mangochutney
  Verse koriander
  Portie frietjes