Beemster van 't mes 
Graskaas

Na een winter op stal te hebben gestaan, gaan de koeien in het voorjaar weer naar buiten. De koeien kunnen weer genieten van het malse, verse gras. ​

Het melkvet van deze eerste melk van het seizoen is zachter van structuur.  En dat proeft u terug in de kaas; een heerlijke vol romige jonge kaas. Alleen vers van ’t mes te verkrijgen bij de kaasspecialist. Door de kaas vers voor u af te snijden blijft de mooie smaak behouden. Kom, proef en geniet!

Graskaas is verkrijgbaar vanaf medio mei.

Leeftijd: 4 weken
Smaak: vol en romig

Ingrediënten

gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat, kleurstof: annatto.

Allergenen

Lactose
Melk

Van nature glutenvrij

Bewaarcondities

Koel bewaren 2-10ºC

Specificaties

Klik hier voor de productspecificaties.

VOEDINGSWAARDE (GEM. PER 100 GRAM)
Energie 1554 kJ / 375 kcal
Vetten 30,8 gr.
w.v. verzadigde vetzuren 22,2 gr.
Koolhydraten 0,1 gr.
Suikers 0,1 gr.
Eiwitten 24,3 gr.
Zout 1,9 gr.

PROBEER OOK EENS...

 

4 personen
15 minuten
Aspergesalade

Aspergesalade met Beemster van 't mes Graskaas, tijgergarnalen en noten!

Bekijk recept

Hier een nieuwsbericht over graskaas.